Mierea, un miracol al naturii si proprietatile ei vindecatoare.

🍯Mierea, un miracol al naturii si proprietatile ei vindecatoare🍯

🍯Mierea, o minune a naturii, un super aliment atat de complex contine vitamine, minerale, enzime cu absorbtie rapida. Este un puternic tonic general, putand inlocui usor micul dejun sau o gustare, un supliment inainte de antrenament.

🍯Cele mai importante substante minerale pe care le contine mierea sunt: potasiul, magneziul, fosforul si calciul.
Vitaminele prezente in miere sunt vitamina C, A, D si K si cele din complexul B insa atat vitaminele cat si mineralele variaza in functie de nectarul folosit de albine si in functie de resursele solului pe care cresc plantele respective.

🍯Acizii organici pe care ii contine mierea sunt: gluconic, fosforic, formic, lactic, citric. Acestia au un rol esential in buna functionare a metabolismului nostru.

🍯Enzimele ca amilaza, lipaza sau catalazele intervin in procesele chimice ale materiei vii din organism.

🍯Mierea este de diferite tipuri in functie de provenienta: tei, rapita salcam, floarea soarelui, poliflora, portocal, de padure, cimbru etc. Cea pura cristalizeaza dupa o anumita perioada, dar nu isi pierde proprietatile (isi pastreaza proprietatile). Poate deveni din noi clara dupa 15 minute puse la bain marie.

🍯Este un indulcitor natural minunat, insa nu poate fi supusa unui proces termic peste 45 grade, deoarece elimina compusi toxici.
Ideal ar fi sa o consumam zilnic pentru toti nutrientii pe care ni-i ofera, dar si pentru proprietatile sale de a vindeca anumite afectiuni, de a preveni sau a le ameliora.
Este antibiotic natural, ajuta in ameliorarea tusei sau a durerilor de gat, a insomniei, in pierderea kilogramelor nedorite, durerilor de dinti, detoxiere, afectiuni ale sinusurilor, raceala.

🍯Puterea ei de vindecare este sporita in combinatie cu alte produse ale naturii, iata cateva exemplein pozele ce urmeaza:

Mierea pentru slabit
Mierea pentru dureri de dinti
Mierea pentru raceala
Mierea pentru tuse
Mierea dureri de gat
Mierea pentru sinuzita
Mierea pentru somn
Mierea pentru detox
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)