Mic dejun si Pranz

Mic dejun si Pranz Sanatos

Mic dejun :

500g fulgi ovaz hidratati peste noapte
100 g stafide hidratate (in loc de zahar sau indulcitor)
1 lingura unt de arahide topit
1 lingura cacao sau pudra de carob

Amestecati fulgii si untul foarte bine, adaugati cacao si ap oi stafidele. Asezati compozitia pe o tava cu hartie de copt, cu lingura. Puneti in cuptorul preancalzit si coaceti 30~40 min. Lasati sa se raceasca.

Mic dejun
Mic dejun

Pranz :

1 vanata si un dovlecel medii
500 g carne tocata de curcan
1 conserva rosii fara zahar
Maxim 1 lingura orez integral
1 ceapa, sare, piper

Caliti ceapa cu sare, piper, fara ulei. Adaugati rosiile si apoi carnea si orezul fiert in prealabil. Amestecati pana isi schimba carnea culoarea.
Legumele se taie felii si se pun in cuptor pe hartia de copt cate 10 min pe fiecare parte (isi schimba culoarea). Se aseaza in staturi, alternativ, vinete, carne, dovlecei, terminand cu vinete. Coaceti in cuptor 30~40 min la foc mediu. Gustul este diferit si in functie de vasul folosit la coacere.

Pranz
Pranz

Mic Dejun si Pranz Sanatos

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)