Cum sa mancam sanatos ?

🌈Adauga putin mai multa culoare farfuriilor tale. Este important sa mancam colorat pentru ca in functie de culoarea alimentului avem si un anumit continut de nutrienti. Cum sa mancam sanatos ?

🥗Acorda atentie si in modului in care aranjezi mancarea in farfurie, deoarece se spune ca mancam intai cu ochii. Nu vi s-a intamplat sa nu mancati un anumit fel de mancare, doar pt ca nu arata bine?

🥑🍄🌽Asa cum va asortati hainele, cum va respectati programul zilnic, ordinea din casa, asa trebuie sa arate si farfuria.
Ne ascundem in spatele unor scuze zilnice(puerile si nejustificate), doar pentru a nu face un efort, mic, in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa.

Topul scuze lor pentru a nu manca sanatos🤫 :

  • – NU AM TIMP (nu trebuie sa gatim neaparat, exista salate la punga, gata spalate si nenumarate tipuri de conserve gata sa fie aruncate in salata, cateva seminte si gata masa)
  • – E PREA SCUMP (ba deloc! Mergeti la piata si veti gasi nenumarate variante de alimente proaspete, sanatoase si mai ieftine va in supermarket)
  • – NU MA POT ABTINE ( pai gustam cate putin, avem grija la orele din masa, nu ciugulim intre mese si daca nu putem rezista tentatiei, mancam singuri la masa 😉)
  • – NU STIU SA MANANC SANATOS ( nimeni nu s – a nascut invatat si nu e rau ca nu stim, e perfect ca vrem sa invatam. Citim carti de specialitate, urmarim postari de profil si eu va ajut cu exemple de farfurii perfecte🥑)
  • – FAMILIA MANANCA ALTCEVA (sigur ca nu obligam pe nimeni sa manance ceva ce nu ii place, dar cu timpul obiceiurile alimentare se pot schimba. Noi le dam o mana de ajutor si ii mai invatam lucruri bune despre alimente chiar si pe cei mai reticenti)

Ajutati-i si pe cei din jur cu un share. Tuturor ne prinde bine o informatie sanatoasa😉

Mai multe informatii si pe Www.nutritionmixlife.ro si instagram @nutritionmixlifee

#slabestesanatos #kilogrameinplus #slaba #poftabunalasanatate #nutritionist #meniupersonalizat #dieta #sanatate #aratbine #masimtbine #sanatoasasifrumoasa #viatasanatoasa #sanatatelafarfurie #stildeviatasanatos #healthyfood #healthyeating #healthystyle #healthychoice #eatrealfood #eatright #eatclean #eating #eathealthy #foodie  #food

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)